Wünderbara!



Badsmurf.



Dyrt fluff!

Ett par mysiga, fluffiga och varma tofflor skulle gärna kunna få bo på mina fötter just nu.
Det här huset är såååå dåligt tätat (byggt?) så det blåser rakt in vid både golv och fönster. Blir verkligen iskallt när det blåser ute.

Jag går alltid barfota hemma, både sommar som vinter. Men nu ger jag faktiskt upp, har typ ingen känsel i tårna längre. :S
Tofflor måste inhandlas bums, fast helst av allt skulle jag vilja att tomten kom med dom här finfina från UGG.


Fina va!? Men med sin inte lika fina prislapp på 1199:- så får dom faktiskt stanna kvar i affären om mitt konto får bestämma.
Tomten däremot borde ha råd med lite lyxig värme till mina fötter.... ;P

Kärlek x 2!

Vad göra?

Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med idag..?
Slog in alla julklappar igår, så nu slipper dom ligga och stirra på mig i garderoben. Skönt å vara klar med allt sånt, jag brukar annars slå in dom sista på julaftons morgon. :P
Är klar med i princip alla julklappar nu, letar bara efter en Mr. Potato Head till Nathaliis julstrumpa men dom är tydligen slut hos leverantören. :( Får se om pappa hittar nån i s-vall annars så får det väl bli en Fru Potatis Huvud istället då. =)



Håller på med julkorten också, har gjort klar dom flesta men det tar sååå lång tid så nu orkar jag inte med fler för stunden. :S Får ta det sista i helgen.
 
Funderar på om jag ska baka lite idag men har eg ingen lust...
*phuuuu*
Jobbigt när man inte vet vad man ska göra, ett riktigt världsproblem. ;)

Nä nu ska jag ta tag i dagen, kan ju inte sitta här å gnälla hela dan. Theo har somnat nu så jag ska faktiskt börja med att städa toaletterna. Paaaarty!!!


Allt hår kvar..

Ja det blev ju ingen klippning idag eftersom fröken frisör blivit sjuk, men de gör inget; vi försöker på nytt 20/12 istället. Hoppas att hon är riktigt frisk då för det ska bli sååå kul å få klippa sig på salong igen, väääldigt många år sen nu. =)

Däremot blev det lite shopping på Lindex, hittade en klänning och en tröja till Nathalii och ett par byxor och en tomtedräkt till Theo. Får se om jag orkar fota sen, men förmodligen inte. ;)

Lindex och klippning..

Snart är det dags för lunch, efter det ska vi kila iväg för att träffa Tina och Isabelle. Vi ska gå en sväng på stan och bla. passa på att köpa upp en massa nya kläder till barnen på Lindex då jag fått en rabattkupong på 25% på ett helt köp. Superbra. =)
Sen ska vi gå och klippa oss, ska bli såå skönt. Har inte klippt mig på snart ett år och har ingen frisyr alls utan håret är som bara...långt, typ. Får se vad det blir idag, men ja e lite sugen på snelugg typ. Vet att jag trivs i det då jag haft det förut och sen så passar det bra även om man har uppsatt vilket är praktiskt när man har småbarn.

Nä nu måste jag sätta lite fart om vi inte ska bli sena.

Om jag känner mig snäll så kanske jag bjuder på en bild sen efter klippningen... ;)

Hur mysigt är det inte att komma ut ur sin...

dsc00300 (MMS)

Hur mysigt är det inte att komma ut ur sin supersena nattdusch och mötas av det här? :-P Tror ni dom saknar mig eftersom alla tre trängt in sig i min säng? :-D Nä nu blir det bingen för mig med, Nathalii vaknar om 5 timmar så jag borde sovit för längesen. Natti!

En bajsfylld morgon.

Varning!
Känsliga personer, äckelmagade människor och bajshatare generellt bör ej läsa detta!


Idag är det bajs överallt känns det som. =)
Först var det Theo som bajsat när han satt i babysittern, och när jag lyfter upp honom och drar av honom brallorna så är det bajs överallt. Blöjan har läkt och min t-shirt blir helt nersmetad, likaså min arm och min hand.
Han har bajs i precis hela byxorna och över hela bodyn och benen. Mmmmm....Bajs!

När han äntligen är ren och alla bajsiga kläder är ursköljda så är det dags för honom att sova. Jag ligger i sängen och ammar i godan ro när en otrevlig doft sprider sig över lägenheten, helt outhärdligt!
Då kommer Nathalii infarandes med en blöja i näven " -Oj bajs, oj bajs!!!". Då trillar det ner en jättekorv på mattan. Yaaaay!!
Sååå trevligt, sååå mysigt, såååå luktigt!
När Theo äntligen somnat blev det till att skölja upp ytterligare ett par bajsbyxor, plocka bajskorvar och tvätta bajsrumpor.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Mmmmmm....baajs!!

Theo hälsar god morgon! :-)

dsc00295 (MMS)

Theo hälsar god morgon! :-)

"Nunni stor sej!"



Pysslar om kaninerna...

En riktig liten mumsbit!









Han e ju så go att man bara vill äta upp honom, min lilla glaskit!! ♥

Fullt ös..

Ja här händer det mycket, har så fullt upp att bloggen nästan dött ut ser jag.

Theo bara växer och växer och är inte så nöjd med att ligga i babysittern medans mamma bloggar längre. :P Han vill vara med hela tiden och blir tvärsur om man lägger ner honom en stund.
Äta har han börjat gjort också, det är en riktig upplevelse för både för honom och för mig. Han tycker att det är smaskens och superroligt att få sitta med vid matbordet när vi äter. Jag tycker att det är en fröjd att mata en unge som faktiskt vill äta. =)
Nathalii är som hon själv säger "En stor sej!" och utvecklas mer och mer för varje dag som går. Just nu är hon helt uppslukad av julen med allt vad det innebär. Julkalendrar, pyssel och bak. Åka pulka och vara ute i snön är en annan höjdare.

Något annat vi skaffat oss är en sån här trevlig evighetsförkylning som är så trendig nu under vintern.
Supermysigt, verkligen.
Har varit förkylda i mer än en månad nu, (kollade kalendern och insåg att vi varit sjuka sen den 14:e oktober då vi skulle träffat en kompis men fick ställa in för att vi va lite krassliga och hon har en liten bebis, dagen efter blev hela familjen helt utslagen med feber och grejjer; vi låg som en klump slajm allihopa i en hel vecka och sen dess så har vi inte blivit riktigt friska.) för Theo är det värst då han blir totaltäppt med snor och slem och sen får svårt att amma.
Så om ni är sugna på ett snormaraton kan ni komma hit på en fika och lite smitta, för här hemma går både renäsansdropparna och snorsugen varma.

Nä nu måste jag skynda mig lite innan familjen vaknar, då blir det pulkaåkning för fulla muggar! =)

Världens finaste lilla snorkuse-bebis!

Handla a la Norrland...

dsc00294 (MMS)

Handla a la Norrland...

RSS 2.0