Fönstertittare! =)

The man in the mirror?

Varje gång jag tömmer kameran på bilder så hittar jag massor med sådana här bilder;



Det är Tonny som ska kolla om han ställt kammen rakt, haha..har köpt en liten spegel åt honom så att han kan se ordentligt men det duger tydligen inte; kamera ska de va! :P

Finally friday!!!

Bästa dagen på veckan, äntligen!

Har nyss kämpat med förken löken i en timme, hon ville inte alls sova utan låg bara och pratade som en galning. Så vi sket helt enkelt i sovandet, lika bra det så somnar hon kanske fort ikväll. :P Nu ska vi istället börna på ica och köpa lite tacokryddor och sånt skit som jag glömde på coop igår, ska även köpa lite öl till Tonny då han varit sugen på det sååå länge (jag glömmer alltid köpa även om han påminner mig och han kan inte gå själv då han går på kryckor med en bruten fot :P ) och dessutom haft en jobbig vecka med lite å göra på jobbet och mycket ont i foten, stackarn. Aja, ska iaf komma ihåg det idag! =)

Idag blir det fajitas till middag och en kladdig bärkaka till fredagsmyset. Ska nog ta och hyra en film på ica också, så himla bra att kunna hyra där om man inte hinner ner på videoteket och inte vill hyra på nån mack (är så dyrt där).

Nä nu vill Nathalii gå ut till kaninerna så vi får traska ut och ge dom lite mat och mer hö innan vi går.

PussåKram

Me love you long time! ;)

Dagens Ängel!

Det var längesen jag körde dagens ängel här i bloggen men idag känner jag att det är dags igen.


Mamma!



För att du ställer upp och skjutsar och fixar för att alla ska ha det bra fast du egentligen inte hinner med dina egna måsten alla gånger.



Anna Hasselblad!



För att du ställde upp idag trots att du skulle iväg och fick stressa för att hinna med ditt eget.


Ni två räddade verkligen den här dagen. Storhandling ger mig alltid ont i magen och en halv hjärtattack innan jag lyckts få med mig både klåfinger-Nutte och mat hem, det slapp jag idag.

TACK!!

Happy meal och skofynd.

Kom på att jag kanske skulle berätta hur det gick på stan igår när jag skulle leta skor.
Jag hittade bara 2 par i hela stan som hon kunde ha, ett par helt i silver från Nike, för 399 kr. Dom passade jättebra och skulle egnetligen ha varit perfekta, om det inte vore för att dom var fula. :P Kändes superpojkiga och såg mest ut som en joggingsko för vuxna.
Dom andra var från HMs babyavdelning och kostade bara 79.50:-
Dom var lila med vita små prickar och modellen var lite basketsko eller "converse-stuk" om det förklarar bättre.
Dom satt också bra och enda nackdelarna är att sulan inte är lika ordentlig som Nikes och att det var vanlig knytning, vilket är lite jobbigt på små barn.

Hur som helst så slutade det med HM-skorna, känns som att jag inte vill betala 400 spänn för nått som är fult. =)
Sen så kommer dom här skorna inte användas så himla mycket i sommar utan det blir väl mest sandaler eller tofflor.
Och på tal om det så köpte vi även ett par rosa små foppa-tofflor till Nathalii från Lindex med Brummelisa på (eller vad hon nu heter, Bamses fruga :P ) för 129 :- som Nathalii absolut ÄLSKAR!! Hon kutar omkring i dom hela tiden och verkar allmänt supernöjd. =) Dom är lite stora men ändå inte så stora som man kan tro, då den minsta storleken som fanns var 23.

Jaja, nog om pjucker nu. Lunchade ju med Tonny på donken, där mötte vi även Tina och Tias och lilla Isabelle. Nathalii fick sitt första Happy Meal någonsin men ville varken äta nuggets, strips eller äpplen. Som vanligt då det gäller Nathalii och mat med andra ord.
Tonny skulle ju tillbaka till jobbet ganska fort och efter ett tag så skulle även Tias tillbaka till sitt jobb, så Tina hängde med mig på stan.
Köpte inte så värst mycket, men förutom skorna så fick även en liten mjukishund från HM (som Nuttan blev kär i) och en uppblåsbar liten båt följa med hem. Hittade också en fin filt som jag tror att jag ska slå till på till lillebror, barbapapa och ränder, helt rätt enligt mig. =)

Nathalii 1,8 år & Isabelle 9 månader.



Nathalii pillar med nån ubåt hon fick i sitt happy meal, för att äta något är ju som vanligt helt otänkbart. Men Isabelle däremot fullkomligt vräkte i sig allt från strips till juice och äppelbitar. =)


Over and out!

Musiknörd a la Nutte!



Frusen storhandlare.

Idag stod storhandling på schemat, vilket är ett jäkla projekt i sig då vi månadshandlar (och då blir det en hel del som ska med hem) och dessutom inte har någon bil.
Som tur var så ställde mamma upp och skjutsade medans Anna följde med mig som barnpassare så att Nathalii inte skulle riva hela butiken innan vi var klara.
Handlandet gick relativt smärtfritt förutom att Nuttan blev lite less efter en stund (men det löste Anna genom att gå till leksaksavdelningen och terrorisera) och att jag fick en jäkla massa sammandragningar efter att ha kånkat på Nuttan en stund. Men som sagt, ingen större skada skedd. =)

Efter att mamma kört hem oss så hjälpte Anna till och snabb-packa upp frys och kylvaror så att jag kunde gå och lägga Nathalii sen. På grund av det minst sagt risiga vädret (regn och bara 5 grader) så var jag riktigt frusen, vilket resulterade i att jag tvärdeckade brevid henne. Sjukt mysigt och ibland känns det som att alla måsten får vänta ett tag så att man kan passa på att mysa till det lite i vardagen. :P

Känns skönt att ha handlingen avklarad nu, köpte dessutom lite grejjor till lillebror; bla blöjor och ersättning. Har ju tänkt att amma den här gången också men det känns ändå skönt att ha lite ersättning hemma ifall att det skulle krisa.

Nä nu babblar jag bara på, ska ta och städa undan lite leksaker ist. =)

Ciao!

Händelselös dag..

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, har bara varit och handlat lite smågrejjer på ica och pysslat om kaninerna lite; resten av dagen har spenderats lekandes i Nathaliis rum.
Finns inte så himla mycket att raportera, är mest trött och sugen på att krypa upp i soffan med Tonny och dricka en kopp varm te. Tror jag slår till på de...
=)

Natti!

Tvillingar!

Grattis till Angelica och Ante som födde 2 små pojkar idag!
Hoppas att allt gick fint och att mamma och barn mår bra.

Skoletning och lunch på stan.

Idag blev det välling till frukost för Nuttan och en samarin till mig, lyxigt värre. =)
Har sjukt ont av fogarna idag men ska ändå försöka masa mig ner på stan då Nathalii akut behöver nya skor. Just nu har hon bara ett par gummistövlar, ett par sandaler och ett par höst/vinter-skor. Har jättesvårt att hitta skor åt henne då hon har strl 21 och dom flesta vanliga skor bara finns från strl 23, sen är det bebisskor som gäller; ingen höjdare.

Måste lägga på ett kol då vi ska luncha med Tonny idag, får inte bli sen då han bara har 45 minuters lunch och jag äter lååångsamt. :P

Ciao!

Fotbollstjej på språng.

Nu har Nathalii packat med sig fotbollen och håller på att ta på sig skorna. Vi ska iväg till lekparken och minst en fotboll skulle minsann med. =)
Blev lite sent iväg men jag valde att städa lite och se till så att familjen fick i sig lite mat innan. Nathalii fick plättar och åt 2 stycken!! Blir så glad när hon äter, har varit snålt på den fronten ett tag nu.

Nä nu  ropar Nuttan, måste rusa!! =)

Vår/Sommar 2010.


På stan med morbror Daniel.


Åka tvättpåse. =)


Fota sig själv.


Cykla lite med Anna.

Sommaren 2009.


Glad tjej som varit och tittat på pappas fotbollsmatch.


Älskade och saknad, Devon latar sig på gården.


Med pappa på O´Learys.


Mamma gör stan osäker tillsammans med Anna.

Nutte spinkar på hästar i ridhuset..

Sol inne, sol i sinne?

Idag är det kallt och mulet, inte alls något uppiggande sommarväder.
Jag mår inge bra alls, har sån j*vla magkatarr så jag vet inte vad. Ingenting hjälper.
Idag borde jag städa, eller iaf dammsuga. Jag borde tvätta och även gå igenom Nathaliis gamla bebiskläder och se vad som går att använda till lillepaddan och tvätta upp det.
Jag borde börja packa BBväskan och skriva upp det som måste köpas in innan bebisen kommer.

Jag borde en massa saker, har inte gjort en endaste grejj som har med bebisen att göra och snart finns det ingen tid kvar.
Har inte ens skickat in moderskapsintyget till försäkringskassan och har inte bekräftat faderskapet (det måste man gå till socialen och göra om man inte är gifta) som vi bedyrade att göra så tidigt som möjligt den här gången.

Ska plocka fram lite papper som behövs, sen tar jag tag i allt imorron.
Idag är ingen borde-dag, idag är en lekparksdag känner jag!

När Nathalii har målat klart mästerverket hon sitter och filar på så ska vi läsa lite bok, sen ska hon få sova och SEN, efter det; så blir det en sväng till lekparken.

Känns som en lagomt ansträngande dag, en magkatarrs-dag.

Ett försök.

Tänkte göra ett försök att blogga lite, då jag faktiskt mår lite bättre för tillfället. =)
Börjar med en goding från tjuvlyssnat.

Som alltid levereras sanningen

Resecentrum, Borlänge

Två manliga fyllon ~50 ranglar in på resecentrum och sätter sig ner och snackar skit.
Fyllo 1 (säger plötsligt till den andre): Du är snygg. Faktiskt. Eller ja, du VAR snygg. Ditt enda problem är att du har för liten navel.

=)

Världens finaste!

Det är så mysigt att vara gravid!

Nej.

Inte riktigt så känns det just nu.
Den här graviditeten tar verkligen knäcken på mig på alla sätt och vis.

So far så har den bjudit mig på:

Illamående.
Halsbränna.
Ischias.
Foglossning.
Urinvägsinfektion.
Karpaltunnelsyndrom.
Magkatarr.
Vätska i bla fötter.
Järnbrist.
Svamp.
Magsmärtor av järntabletterna.
Sammandragningar.
Smärtsamma förvärkar.
Fruktansvärda humörsvängningar.
Sömnbrist.
Ryggvärk.
Kliande bristningar på magen.
Förvirring (kommer knappt ihåg vad jag heter ibland).
m.m


Behöver jag säga hur mycket jag längtar efter att han ska komma ut?

=(
RSS 2.0