Det blir mycket mms-inlägg just nu men det...

dsc00175 (MMS)

Det blir mycket mms-inlägg just nu men det känns bättre än inget alls. Här bjuder jag iaf på en nyvaken Theo. :-)

Pappamys! Tonny kan verkligen inte hålla s...

dsc00174 (MMS)

Pappamys! Tonny kan verkligen inte hålla sig vaken om han har nått av barnen på magen. :)

Mina älsklingar!

bild012 (MMS)

Mina älsklingar!

Kanelbullen sover och jag passar på att nö...

dsc00170 (MMS)

Kanelbullen sover och jag passar på att nörda lite på facebook under tiden. :-)

Världens underbaraste lilla pojke, mitt li...

dsc00165 (MMS)

Världens underbaraste lilla pojke, mitt lillknyte!

Vår lilla Theo kom till slut ut med dunder...

dsc00164 (MMS)

Vår lilla Theo kom till slut ut med dunder och brak. Född 23/7 kl. 22.47. Vägde 3878 g och var 51 cm lång. Jag uppdaterar mer sen, nu ska jag mysa med min lillpaj och njuta! :-)

Nu då??

Nu lämnar vi patienthotellet för att gå bort till förlossningen för undersökning. Hoppas att vi får komma tillbaka med vår lille bebis den här gången! :)

BF + 9, fortf ingen bebis.

Inatt vid 3 kom värkarna igång, dom är riktigt painful men jag har fortf bara 10 min emellan. Pratade med läkaren idag och om det inte hänt något mer imorron bitti så blir det igångsättning, vare sig jag vill eller inte.
Jag vet dock fortf inte om jag öppnat mig något eftersom dom ogärna undersöker i onödan pga infektionsrisken.

Ut kommer han ju alltid, på ett eller annat sätt. Men nu tycker jag faktiskt att han kan komma, gärna fort så att vi kan få åka hem till Nathalii och njuta av vår lilla familj tillsammans. =)

Nu ska vi snart gå och äta lite lunch och sen traska ner och köpa lite tidningar och kanske nån bok, för något sånt tog vi såklart inte med den här gången (jag hade med mig både spel, musik, tidningar och böcker när Nutte föddes men då gick allt så fort så vi hann aldrig med nått sånt, så nu skippade jag det. Typiskt.. ).

Ska på koll för temp och ctg kl.18 igen, återkommer efter det om det inte händer något innan.


Håll tummarna för att förlossningen ska dra igång med raketfart nu! =)

Förlossningstristess.

Imorse vid 9 (torsdag bf+8) vaknade jag av en halvdan värk, ingen smärtsensation direkt men det kändes ändå som att det var nått på gång. Jag märkte också att det sista av slemproppen gått så jag tog en dusch och gjorde mig klar för att ev behöva åka in. Trodde värkarna skulle komma igång ganska fort men ack så fel jag hade. Gick hela dagen och pysslade men värkarna tilltog inte och jag började ana att vi åtminstonde skulle bli hemma en natt till.
Runt klockan 5 så har vi precis bytt sängkläder och Tonny springer ner i tvättstugan för att slänga in en maskin och så går vattnet. :O
Jag stod i hallen på övervåningen precis ovanför trappen, nuttan kommer upp för trappen och utbrister " - OJ MAAAAMMAAAA!!!!" =) Tonny kommer in igen och jag gormar att vattnet gått. Han fick nog lite småpanik men lyckades dölja det lite halvbra.
Jag ringde in och dom ville att jag skulle åka in för kontroll så småningom.
Vi käkade lite, packade det sista och mamma och Ellen kom för att ta hand om Nutte medans pappa körde ner oss.
Väl här så var allt bra och jag skulle få åka hem och komma tillbaka imorron igen vid lunch, jag skulle bara få ta tempen först....mmm, visst. :/

2 temptagningar och 2 timmar senare så fick vi veta att min temp är för hög och att jag måste stanna kvar så att jag inte har någon infektion. Skitkul, verkligen. stackars pappa fick sitta i bilen i 2 timmar i onödan och jag fick inte komma hem till min kära lilla skrutt som ligger i vår säng där hemma och sover.

Jag har aldrig varit borta mer än typ 3 timmar från henne förut, och aldrig sovit utan henne sedan hon föddes. Känns jättejobbigt att behöva sitta här och uggla helt i onödan och dessutom vara utan henne. Ingen bebis har man å snusa på heller. =(

 

Nu sitter vi iaf på patienthotellet och tråkar, borde eg sova men kan verkligen inte. Sen så ska jag tempas och bebisens hjärtljud kollas igen vid 2-3 så det känns inte så värt att sova nu.

Imorron klockan 7 ska vi käka frukost och klockan 8 ska jag undersökas. *suck*
Nu vill jag bara få åka hem, och få sova i MIN säng med BÅDA mina barn.


Önska mig lycka till snälla ni, känns som att jag kan behöva det. :(

BF + 4.

Jodå, jag lever. Jag har bara ingen vidare lust att sitta vid datorn när det är så härligt väder ute.

Tänkte bara ge er en liten miniuppdatering när jag ändå bara ligger i sängen och slappar.

Jag har nu gått 4 dagar över tiden och har ingen anledning att tro att bebisen ska komma inom det närmsta dygnet iaf. Jag var ju beräknad till den 14:e men har gissat på att han ska vilja titta ut den 22:a, så nu återstår det bara att se om jag har rätt.

Annars så tar vi det bara lugnt och njuter av Tonnys semester och det underbara vädret. Tonny skämmer bort mig med sovmornar medans han städar och tvättar och fixar så att det ska vara strålande rent om lillskiten behagar komma ut helt hux flux. Vi solar och badar och äter glass i överflöd. Kollar på film om kvällarna och svettas ikapp i soffan trots att fläktarna går på högvarv. =)
Nuttan är somrigt brun och njuter av att få bada på smitingen med Ellen eller få sitta på balkongen med oss och äta jordgubbar till frukost.

Det här är en av dom bästa sommrarna ever och jag njuter fullt ut!

=)

RSS 2.0