Var den bra då?

 

JA!

Nu hade jag ju i och för sig redan sett den på bio men det är ändå något speciellt med att kunna sitta hemma i soffan och leva sig in i en film om och om igen.

Till och med Tonny tyckte att den var riktigt bra faktiskt, trots hans lite aviga sida gentemot Twilight.

SE DEN!

Det är en order!

Hello love.

Efter många år isär, har vi nu haft ett kärt återseende.
Efter många år av sveda och klåda, år av ångest inför varje besök i duschen.
Så helt plötsligt....


...en kärleksfull återförening.


Nivea duscholja - Kärlek på flaska.

Det är var min favorit i tonåren men av någon underlig anledning (troligen en ekonomisk sådan) så har jag bara användt snål-tvål dom senaste åren. Ni vet "Gunrys familjetvål" eller något annat billigt storpack.
Snål-tvål är förödande för min torra stackars hud och dessutom väldigt dyrt då jag måste använda barnens svindyra hudkräm för att inte torka sönder. Huden svider när jag kliver ur duschen och det bränner satan när jag smort in mig.
Nu hittade jag igen min gamla älskling och va fan? Jag har ju inte ens torr hud?
Det var den där snål-tvålen som förstörde huden!
Vips så var huden mjuk och babylen precis som det ska vara. Me like!
Nu sitter jag ock fantiserar om att hinna ta en snabbdusch mest hela dagarna... =)

Nu somnade han igen. Stackars lillsmurfen. :(

imag0038 (MMS)

Nu somnade han igen. Stackars lillsmurfen. :(

Steda, steda varje freda..

Nää.
Det blir nog inte så mycket städande här hemma idag. Jag mår hyffsat när jag sitter still men så fort jag försöker vara lite effektiv så blir mina lungor helt vansinnigt upprörda. Sjukt obra, så att säga.
Tonny är tillbaka på jobbet idag och verkar vara frisk och kry igen, Nuttan är också halvt frisk; bara lite snorig.
Theo däremot är jättedålig, har haft väldigt hög feber inatt och verkar må allmänt skrutt.
Han kliver alltid upp 06 på morgonen, men idag vaknade han inte förrns 10.30(!!!)
Men det behövde han efter den jobbiga natten, lillstackarn. :/
Nu har barnen bänkat sig framför tv:n och jag ska försöka få lite skolarbete gjort så att jag slipper sitta med det i helgen.
Sen ska jag försöka hitta på nått pyssel åt barnen, vi har lite lappsjuka här allihopa efter en hel vecka innomhus så lite pyssel kanske livar upp tristessen. =)

Vårens must have!

Nu när våren äntligen är här så kan Conversen äntligen få komma fram igen utan risk för diverse frostskador på fötterna. Årets måste är absolut dessa sköningar:



Converse All Star Hi i grönt, som är en av säsongens härliga färger. (finns även i bl.a lila och gult)

Sjukliga familjen.

Ja nu ligger faktiskt precis hela familjen och är dåliga. Jag har fått lunginflammation och var ruskigt dålig ett tag, farbror doktorn hytte med fingret och sa;
"blir du inte bättre fort, fort, fort så måste du läggas in på stora sjukhuset!"
eller ja...det där med att han hytte med fingret kanske inte är helt sant. :P
Sen var det Nuttes tur, närmare 40 graders feber och alldeles liten och ynklig. Tonny fick vabba eftersom jag var helt utslagen och knappt kunde andas. Men nu har antibiotikan äntligen kickat in och jag kan stå upp och fungera lite långsamt.
Tonny har också blivit dålig men vabbar fortf eftersom Theo överaskade oss med feber i morse och jag helt enkelt inte klarar av att ta hand om båda vilddjuren själv när mina lungor knappt vill att jag ska vara uppe och gå.
Nu försöker jag få iväg ett arbete till skolan innan dom kickar ut mig från kursen, det går väl sisådär när hälften av arbetet är på jobbet och jag sitter hemma.. :/

Gissa vad jag ska göra nu? :P

imag0031 (MMS)

Gissa vad jag ska göra nu? :P

Monday morning.

Idag är det full fräs och en jäkla massa rännande hit och dit.
Ellen kom hit klockan 7 i morse och vid 8 skjutsade jag henne på skolan. Sen skulle barnen på dagis men väl där så kommer jag på att jag glömt Theos vagn hemma och att Ellen har glömt sina vantar i hallen, Nutte blir ledsen och börjar gråta och vill ha sin snuttefilt (som hon har anammat efter att hon slutade med napp).
Jag får åka hem och hämta filt, vagn och vantar medans Tonny leker med Nutte och försöker få henne på bättre humör. Jag smyger in filten och lämnar vagnen, lyckas få med mig Tonny och åker sen till skolan och lämnar vantarna.
Nu skulle jag eg ha varit på VUAB och pluggat i väntan på att det ska ramla in lite jobb-instruktioner från mamma som är i s-vall med pappa. Men jag får åka dit efter lunch för jag hade glömt mina böcker hemma och nu måste jag åka och köpa en födelsedagspresent till pappa som fyller år imorron. Sen måste jag börna hem och duscha för jag ska vara på MVC kl.11.
Så SEN ska jag ner på jobbet och förhoppningsvis få en massa gjort innan alla barn ska hämtas igen och nu tjattrar jag så mycket att all tid försvann iväg. Måste kila, tjing.

Jelly Beans, mums! :P

imag0030 (MMS)

Jelly Beans, mums! :P

I tell all the girls they can kiss my hiney!

Baksällskap och bäst just nu. =)

Fina Freda..

Ja det blev ju en bra Fredag av det här ändå, trots att vi inte kunde gå ut och leka.
Tonny är ledig idag så barnen leker för fullt med honom, just nu är det duplo som gäller.
Jag har både hunnit med lite städ och lite plugg och just nu håller jag på att baka lite.
Ikväll ska vi ha fredagsmys i soffan och kolla på Kalle och chokladfabriken med barnen, ska bli spännande och se hur länge Theo kan sitta still. :P
Nä nu ska jag fortsätta med bakandet så att jag hinner bli klar i tid, måste åka och handla sen också så jag kan inte slöa på hela dagen.
Ting! =)

Bamsespel in progress. Jag har nog aldrig ...

imag0027 (MMS)

Bamsespel in progress. Jag har nog aldrig spelat så mycket spel som jag har gjort den här veckan. Börjar bli lite småless nu. :P

SMS-inlägg

imag0026 (MMS)

Ett stycke nyklippt sjukling. =)

Theo!

Finaste familjen.

Gubben i lådan (hinken?)


Älsklingar


Nutte fotar pappa


Theo


Mera Nutte-fotande..


Melllis-skrutt


Lördagsmys med Nasse i soffan.


En ny liten kusin.

Innan jul fick Nana och Viktor en liten Timothy och Nathalii tycker att det är superspännande med en ny liten kusin.
Deras andra två kusiner bor ju långt bort och dom har aldrig kommit hit och hälsat på så nu känns det lite extra roligt med en kusin på nära håll. =)
En stolt morbror med lilla Timothy.
Farmor, faster och kusin på besök.


Timothy med frisyr. ;P

Min sexiga man!

En bild säger mer än 1000 ord. ;P


Bildbomb! Julafton 2011.

I år firade vi som sagt jul hemma hos oss. I vanliga fall firar vi hemma hos mamma och pappa men eftersom mamma bröt armen några dagar innan jul så pass illa att hon behövde opereras dagen innan julafton och sätta in en massa skruvar och stänger i hela underarmen så valde vi att vara här ist, det blev som lättast för alla.
Jag tyckte att det var jättetrevigt och det var så himla skönt att barnen kunde leka och härja bäst dom ville utan att vi måste springa och passa dom hela tiden. Hemma hos mamma har dom ingen grind till trappen och man får jaga Theo mest hela tiden när man är där. Det var skööönt att slippa det. =)
Sen så var det så roligt och se mamma och pappa ligga och halvsova i soffan tillsammans och bara ta det lungt, i vanliga fall så springer mamma runt hela dagen och ska göra massor med saker och bara stressar. Nu fick hon njuta av en lugn jul i en dimma av tunga smärtstillande. ;P
Glada barn på julaftonsmorgon med en av julstrumpepresenterna, eltandborstar. :P

En glad julegris ;P


Trångt under granen..


Jultomten med militärkängor och försvarets tvättpåse, hmm.. vem kan det vaaara? :P


Tomten med kudde på magen hittar en ridstövel i säcken..


Nunnu kramas med morbror tomten


Julklappskaos

I brist på annat..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så i brist på annat slänger jag upp lite bildinlägg.
Enjoy.. =)

Hela sportlovet åt h-vete..

Ja, det blev faktiskt så. Hela sportlovet försvann ner i en pöl av snor och feber.
Vi hade planerat in både pulka, korvgrillning, skidor och ridning.
Tråkigt, men inte mkt att göra. Är man sjuk så är man.
Vi får ta en ledig dag framöver och hitta på något skoj. =)
'
Bjuder på en skön bild på Nathaliis hamster Äppel Päppel (aka Bellis, hon har lite svårt att bestämma sig för ett namn. :P )

Men herregud..

Såhär långt blogguppehåll har jag nog aldrig haft tror jag. :/
Ska försöka ta tag i det men tiden vill inte riktigt räcka till alla dagar.
Lite av det som hänt sedan sist;
* Julafton firades hemma hos oss för första gången vilket var väldigt mysigt. Brorsan och jag handlade och grejjade och det blev rätt lyckat för att vara första gången tycker jag. =) Julklapparna flödade som vanligt och vi fick allihopa mkt fina klappar.
*Nyår "firade" vi för första gången hemma nästan helt utan firande. Det var så skönt att slippa pådrag med städning, matlagning och skålande. Vi åt en god middag, spelade spel och barnen kom i säng 19.00 som vanligt. Sen kollade jag och Tonny på film i soffan i pyjamas och vid tolvslaget tittade vi på fyrverkerierna igenom fönstret och skålade i cola light. :P Väldigt skönt och mysigt. =)
* Vi har varit på ultraljud 2 gånger och fått datumet för beräknad födsel flyttat lite fram och tillbaka, men nu har dom konstaterat att vi väntar en lite flicka den 4:e Juli 2012. Spännande!
* Nathalii hade en jobbit kiss-i-sängen period sist jag bloggade, den försvann helt under jullovet och förmodligen så berodde det på trötthet (hon var så trött att hon inte vaknade när hon var kissnödig).
*På jullovet gick vi till Technichus och där gav Nathalii bort sina nappar till den "nappvaktande katten". Det gick väldigt bra dagtid men på natten fick hon nästan ångest och kunde inte sova, så den andra natten bestämde vi oss för att ge henne en "nattnapp". Som man bara får ha på natten om man är ledsen. Det var kanske dumt gjort men hon har varit sånt otroligt napp-freak så det kändes som en god idé att ta en sak i taget. Nattnappen planeras att slopas till påsk, då ska påskharen få den. =)
*Jag har gått ner på halvtid då jag inte riktigt hann med mig förra terminen, barnen (spec Theo) är sjuka lika mkt som dom är friska så det är svårt att hinna med skolan. Nu känns allt mkt bättre och jag hinner med både barn, skola och hem utan att måsta slå knut på mig själv.
*Tonny ska byta jobb igen, och därmed gå upp i lön och gå ifrån den hemska timpenningen. Vi hoppas att det ska bli bra och att han ska trivas.
Nu kommer jag inte på nått mer, men jag lovar att blogga lite oftare nu för tiden. :P
RSS 2.0