Julbord!

I Söndags var vi på julbord på Spjute. Ellen följde med också så Nathaliis humör var på topp. =)
Maten var superdupergod och vi smakade på massar av spännande saker. Jag åt dock mest sill då jag inte kunde äta lax pga gallen och en hel del av det varma för tillfälligt får mig att må illa.
Nathalii och Theo var måttligt imponerande och petade mest i maten (Theo kastade iofs mest ner allt på golvet, gärna efter att han först provsmakat på det. Nutte var glad i hågen och plockade på sig massor, sen smakade hon på typ nada.)
Efterrättsbordet och godisbordet var däremot populära för alla barnen. Och om man är på julbord så får man äta lite vad man vill tycker jag, även om det mest är onyttigheter. =)
Det var iaf väldigt mysigt och trevligt att äntligen komma iväg på julbord allihopa. Och om ni bor i Härnösand så rekomenderar jag Spjutes julbord varmt! Miljön är ju underbar och maten håller riktigt hög kvalité och stora variationer. Personalen är trevlig och priserna är överkomliga. Sen så finns det film för barnen vilket är ett stort plus om man vill få sitta ifred en stund. :P


Kommentarer
Malin

sv: urs då, det är 31 mars. Du då?

2011-12-08 @ 13:55:46
URL: http://onewayforward.blogg.se/
Malin

Tyvärr sökte dom inget folk just nu men fick tips om att han kan registrera sig på manpowers hemsida så blir han kontaktad när dom söker :)

2011-12-10 @ 23:22:55
URL: http://onewayforward.blogg.se/
Emma

Hej! Har dagens blogg tävling och det skulle vara superroligt om du var med och tävlar. Allt du behöver göra: kommentera att du är med för att bli dagens blogg. http://tomson.blogg.se/2012/february/dagensblogg.html#comment Lycka till! :D

2012-02-16 @ 13:08:42
URL: http://tomson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0