Baksidan...

..ja..jag har nyss blivit påmånd om en av föräldraskapets små baksidor.

Pappa och mamma var snälla och åkte till IKEA igår och köpte en säng och ett nytt vardagsrum åt oss, eftersom vi har svårt att ta oss dit, bil-lösa som vi är. =)

Gästsängen ska stå i Nathaliis rum på nedervåningen, som vi ska ta och göra klart här den närmaste månaden (förhoppningsvis) och det var verkligen tur att pappa kände för att åka just nu för på Onsdag kommer ju svärisarna och det kan ju vara skönt för dom att slippa slagga på madrasser. =)

I vilket fall så är nu vardagsrummet äntligen klart (förutom massor med dvd och cd-förvaring som ska klämmas in) och det omatchande bordet är nu utbytt. Det blev jättefint och jag är sååå nöjd!
=)
Men nu på morgonen när Nathalii såg bordet för första gången, så inviger hon det med att repa det brunsvarta bordet med en gammal mobiltelefon som hon precis fått ärva.
*suck*
Dom andra brunsvarta möblerna har det inte varit några problem med alls men å andra sidan så går hon runt bordet och står och pillar med saker där typ hela dagarna, så det blir väl lite skillnad.

Sensmoral i det hela?
Om du har en fin bebis, så kom inte och tro att du ska få ha det fint hemma också.



Hur som helst så hoppas jag att bordet får leva ett hyffsat drägligt liv här hos oss, utan några brutna ben eller allt för vanprydande ärr.


Kommentarer
Pappapoet

BRa poäng där :D

2009-07-26 @ 12:19:31
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Sandra - PSYKFALLET

uppdatera! ;))))

bakis idag? ;)))

2009-07-27 @ 00:32:56
URL: http://bissje.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0