Morgondagen planerad!

Imorron ska jag och Nathalii gå ner på stan en sväng och köpa lite badleksaker så att hon kan få leka med något roligare än tvålflaskan nästa gång hon badar. Vi ska ju till badhuset i helgen också så vi måste ju bunkra upp med roligheter. =)
Funderade på att köpa några badankor och en bad-bok med Bamse idag men jag tänkte att jag skulle gå ner imorron och kolla runt lite mer då istället eftersom jag hade lite bråttom idag.
Men det fick bli ett par nya strumpor till Nathalii och en cd-skiva till mig idag istället. =)
Också hämtade vi ut babyboxen på Lindex, härligt med gratis-grejjor. ;P Fast blöjorna kommer Nathalii inte kunna ha på ett bra tag och strumporna var ju inte direkt aktuella? Varför skickar man ut så otroligt stora strumpor till en 5-månaders bebis? Snacka om att se framåt! =)

Nä nu är det sängen som gäller för mig.

Natti!


Kommentarer
sofia

Ja verkligen! Och det är ju inte direkt ofta man hittar en 2.a här i stan för 35.000 kr. visseligen måste vi ju renovera för kanske 10.000, men 45.000 för en nyrevoverad 2.a är inte mkt det heller! Och man behöver ju inte ta allt på engång direkt :) Det ska bli riktigt kul att börja köpa saker, tapeter, köket och sånt! :D

2009-02-20 @ 09:16:43
URL: http://sofiahellstrom.blogg.se/
marajka

Hallå! Jo börjar bli nådigt less på hans nattliga vaknanden :s Nu vaknar han ist en gång / timmen och tycker det är morgon vid fyra! SUCK! men men de går väl över när han blir 15 :s haha

2009-02-21 @ 14:47:43
URL: http://weklund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0